Ne place tot ce este frumos.

Fiecare părticică de pământ poate prinde viață printre construcțiile urbane. Unde alții nu pot, noi reușim! Geca Impex P.M. S.R.L. aduce din 2002 calitate în amenajarea spațiilor verzi având o vastă experiență în construcții civile și industriale. Fie că suntem implicați în proiecte de anvergură pentru comunitate sau parteneri pentru a da viață casei tale Geca Impex P.M.

Ne place să fim la înălțime.

Calitatea Geca Impex P.M. S.R.L. este recunoscută prin certificarea în Sistemul de Management al Calității SR EN ISO 9001 dar și Standardul de Management de Mediu SR EN ISO 14001, implementate pentru activități de arhitectură și proiectare peisagistică, amenajare și întreținere spații verzi, montare mobilier urban, edificare a construcțiilor și a instalațiilor aferente, plantare și comercializare material dendrologic

17883586_628148544050345_1841339945970852841_n
13

Ne place să fim aproape de tine

Geca Impex P.M. S.R.L. aduce armonie în peisajul urban. Suntem aproape de tine, implicați pentru comunitate. Suntem parteneri alături de comunitățile locale în diverse proiecte pentru a reda strălucire fiecărui sector urban. Suntem gata să te direcționăm eficient la destinație. Geca Impex P.M. S.R.L. produce, comercializează și montează diverse indicatoare rutiere, precum și instalații de iluminat. Geca Impex P.M. S.R.L. asigură servicii și operațiuni de reparare, amenajare și reamenajare a drumurilor și aleilor de acces, a pavajelor, a platformelor betonate și a altor elemente de design arhitectural.

Ne place natura verde.

Geca Impex P.M. S.R.L. se implică activ în a reda viață fiecărui zone urbane ce are nevoie de reamenajare. De la liniile puse pe hârtie în faza de proiect la execuția din teren, aducem apa aproape de natură. Geca Impex P.M. S.R.L. asigură instalații de irigații automate, moderne și eficiente, temporizate prin aspersie sau picurare pentru întreținerea suprafețelor verzi. Sistemul de irigat este cea mai bună metodă de a menține umiditatea solului și de a oferi plantelor cantitatea necesară de apă în fiecare zi. Un sistem de irigat bine conceput și instalat corect poate economisi până la 50% din consumul de apă obișnuit. Geca Impex P.M. S.R.L. redă viață fiecărui teren prin însămânțări de gazon sau montare rapidă de rulouri de gazon, plantare de flori ornamentale, arbuști și copaci. Amenajarea spațiului continuă cu întreținerea spațiilor verzi, a plantelor ornamentale și gazonului prin servicii de toaletare și curățenie.